Invectiva.ro
CTP Convenant
Studioul de producție cinematografică de la Buftea va produce primul film de acțiune horror SF românesc. Filmul se va numi CTP Convenant și va prezenta încleștarea gigantescă (coloana audio va fi asigurată de Gheorghe Zamfir) dintre doi humanoizi sintetici marca CTP.
Damf de pricopseală
Am cumpărat brînză românească, dar făcută cu lapte adus din Olanda, ardei din Spania, roșii din Italia și ceapă din Franța, pentru că altceva nu am găsit la supermarket.
Crește economia ca la nuntă, cu chiuituri!
Nu este de mirare că România este iar Tigrul Europei în privința creșterii economice, avînd în vedere că achiziția de armament contribuie la avansul PIB.
Nu defecați în sufragerie!
Aseară mă plimbam liniștit, prin ”sufrageria” confort sporit, cu pomi betonați, a lui Negoiță de la Sectorul 3, cînd, după un brăduleț, cu cine dau nas în nas?
Parc cu natură moartă
A trebuit să se construiască Park Lake Mall peste păduricea cu scatii, ca să îți poți petrece timpul, conform propriei lor reclame, în natură.
Lubenițe sol-sol, cu rază medie de acțiune
”- Păi spuneți, bre, așa, că sînt pepeni de Deveselu, nu de Dăbuleni!”
Despre cîini și oameni -XII-. Mai ”cîini” decît cîinii
”Părintele Arsenie Boca spunea: Creșteți copii, nu cîini!”.
Care este diferența între un drapel național și o cîrpă ordinară -II-
Tricolorul pe care unitățile de mercenari, ce luptă în numele și pentru interesele americanilor, își inscripționează azi numele în limba engleză și sub care fac paradă, în numele globalizării, flancat între steagurile albastre ale stăpînilor străini, trădătorii de țară din actuala clasa politică, este doar o cîrpă ordinară.
Dați un ban pentru businessman!
Investitorii străini sînt niște oameni foarte buni. Cei mai buni oameni dintre toți. De fapt, ei sînt niște adevărați sfinți scoborîți pre Pămînt. Adevărați martiri, ei își sacrifică viața și liniștea personală pentru a veni la noi în țară, să ne facă locuri de muncă.
S-a întîlnit mutul cu proștii -III-
Neamțul ne apără de ruși. El este foarte curajos. Și puternic. Un adevărat erou. Rambo ia meditații de la el.

rssfeedwidget.com