Invectiva.ro
Cataloni de baltă
Păstrînd proporțiile, unii ardeleni fac, în linii mari, cam aceeași discuție pe care o fac zilele acestea separatiștii din Catalonia: sîntem la noi acasă, iar la noi acasă, noi hotarîm.
Gusturi proaste românești
În reclama Mega Image, cînd te angajezi la ei, vii la job ca în vacanță, toți colegii sînt prieteni cu tine, îți întîlnești rudele și cunoștințele, stai cu ele la taclale, vii și pleci cînd vrei, e totul numai o distracție și o fericire.
Mutu-i mut, dar mai e și retardat! -IV-. Justiție cu slană și ceapă
Există cel puțin trei motive pentru care Culaie ar putea fi judecat sumar pentru trădare de țară și condamnat pe viață la o dietă vegetariană, pe bază de varză, morcovi și broccoli, ceea ce, pentru un devorator de Justiție cu slănină ca el, ar reprezenta o binemeritată pedeapsă.
Ce bun este un DNA la casa omului!
Ca dovadă supremă a profunzimii democrației în țara noastră și în spiritul domniei de necontestat a Statului de Drept, Ghiță Ciobanul l-a turnat la DNA pe ministrul Agriculturii.
O ţară minunată, cu animale şi oameni sălbatici -V-. Conservatorism versus conservaționism
În loc să îngrijească fauna sălbatică și să o prețuiască la adevărata ei valoare, România fiind una din ultimele țări din Europa, alături de cele din spațiul fostei URSS și din Scandinavia, care se poate bucura de prezența abundentă a carnivorelor mari în pădurile sale, autoritățile nu știu cum să mai dea liber la măcel, ba chiar să îl încurajeze, pe toate căile posibile.
Dați cîte un singur loc de muncă, să ajungă la toată lumea!
Sîntem efectiv bombardați cu bani, miliarde și miliarde euro și dolari, în curînd, vor pune companiile străine bani, bancnote de o sută de dolari, la fundația autostrăzilor, ca să fie mai rezistente.
Putin este un chitros și-un cărpănos!
Dragă Corina Rebegea, Noi, colectivul de oameni ai muncii de la Invectiva.ro, îți mulțumim că ne urmărești cu asiduitate publicația, că ne faci trafic și chiar postezi linkuri pe site-urile pe care scrii, infowar.cepa.org și stopfake.org, către al nostru.
Tricolorii sînt băeții noștri (sic!) -II-
Tricolorii au mai dat ieri o binemeritată lecție suporterilor români, reușind să dea un gol Armeniei, în echipa căreia a jucat însuși Vosganian.
Cine nu are unguri, să își cumpere!
Diversiunea cu micii din ungurime este chiar una de foarte slabă factură, dar a fost de ajuns: au uitat toți de Kovesi, de Klemm, de expulzarea lui Klemm, de zapciul Culaie, care cumpără armament de miliarde de parcă și-ar cumpăra șosete.
Creiere cu număr redus de cai-putere
Aproape în fiecare seară, mai puțin în weekend, din clădirea de corporatiști de lîngă blocul în care stau, pleacă, după ora 10, un idiot cu o motocicletă.

rssfeedwidget.com